achterhoek-horeca

Lekker eten en overnachten in de regio

afbeelding wandelarrangement

5 daags wandelarrangement

Restaurants Achterhoek

Restaurant in de Achterhoek? Er zijn veel goede brasserieën in deze regio. Wil je een romantisch diner, een familie etentje of uit eten met een vriendengroep? Het kan allemaal in onze streek. In iedere periode geniet je de culinaire gerechten bij de vele restaurants in deze mooie regio. Uit eten in Doetinchem? Er is altijd een fijn restaurant in de buurt, waar jij lekker kunt uit eten. Wil je een avondvullende avond uit eten of een snelle hap? Het is allemaal mogelijk op steenworp afstand. In het voorjaar geniet je van de typische voorjaarsgerechten zoals asperges en andere lekkere gerechten. In de zomerperiode proef je de lekkerste zomerse specialiteiten in combinatie met de lekkerste speciaalbiertjes op de mooiste terrassen in deze omgeving. In het najaar ontdek je de culinairste herfstgerechten zoals wild in combinatie met heerlijke bijpassende wijnen. In de winter vind je op veel plekken mooie winterse gerechten. Met kerst wordt er bij alle restaurants helemaal uitgepakt. Een lekker kerstdiner of een fijne kerstbrunch? Daar wordt iedereen vrolijk van!

Fietsen in de Achterhoek

Fietsarrangement Achterhoek boeken? Ga er heerlijk op uit met jouw fiets in deze prachtige omgeving. Ontdek geweldige routes in deze prachtige regio De Achterhoek heeft een fietsnetwerk van 1500 km aan fietsplezier met 330 fietsknooppunten. Hiervan is Zeddam er één. Via deze routes kun je genieten van ontstpannende tochten over verharde wegen, maar ook van {mountainbikeroutes, gravelroutes en racefiets routes. In deze omgeving kun je op veel plekken een fiets huren. Dit kunnen racefietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes of racefietsen zijn. Kies jij voor een racefiets, stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of racefiets? Vaak beschikt een hotel in de Achterhoek ook over fietsverhuur. Zij weten vaak ook welke fietstochten geschikt zijn en welke je langs de leukste bezienswaardigheden leiden. Wil jij zelf een Fietsarrangement Achterhoek reserveren? Bekijk dan hier verschillende opties. Oost-Nederland staat bekend als een van de beste fietsregio's van Nederland.

Kamer boeken Achterhoek

Kamer boeken in de Achterhoek? Deze regio in Gelderland is een prachtige bestemming voor een overnachting in Nederland. De omgeving kenmerkt zich door de charmante landschappen, weides en bossen. Hier kom je heerlijk tot jezelf. Een fijne locatie om heerlijk te genieten. Een trip naar de Achterhoek is zeker aan te raden. Lekker er even tussenuit in een mooi stukje Nederland. Op zoek naar een Arrangement waarbij je ook heerlijk kunt uit eten? Dan zijn hotels in de Achterhoek met een goede keuken zeker aan te raden. Andere belangrijke hotelvoorzieningen zijn vaak een elektrische laadpaal en een ontbijtbuffet. Veel Hotels in de Achterhoek hebben natuurlijk ook meerdere van deze voorzieningen. Daarnaast hebben sommige hotels ook een fietsenstalling Dit vind je dan vaak terug op de website van de aanbieder. Zakelijke overnachting boeken in de Achterhoek? Dan zijn er ook een aantal hotels waar je goed terecht kunt. Denk ook hierbij bijvoorbeeld aan een was- en strijkservice. Deze regio kenmerkt zich naast de charmante landschappen, weides en bossen, ook door de lekkerste streekproducten. Wat dacht je van brood uit de eigen regio? Deze lekkernijen proef je bij verschillende Hotels in de Achterhoek. Kortom: wil jij een Arrangement boeken in de Achterhoek en de unieke beleving ervaren? Bekijk dan hier elke opties, die de regio jou te bieden heeft.

Cateraar Gelderland

Eten laten verzorgen voor jouw event? Van een intiem 12 gangen diner tot een compleet verzorgd event. Van een bedrijfscatering voor duizenden gasten tot een uitvaart catering op locatie. Inclusief aankleding en een bandje Deze cateraar verzorgd jouw feestje in een tuin of op een andere bijzondere locatie. Altijd een prachtige plaats voor een speciale gelegenheid. Dé ervaren cateringpartner voor kleine en grote groepen in de Achterhoek. De beste catering voor kleine en (hele) grote gezelschappen. Woodies Eten & Drinken is dé grootste in bedrijfscatering, bruiloft catering, foodtrucks, festival bruiloften, uitvaart catering en het leveren van snackwagens voor veel verschillende gelegenheden. Van bijzondere feestjes tot de grootste feesten. Heb je een cateraar nodig met veel ervaring, zodat jouw speciale gelegenheid een groot succes wordt? Bekijk dan de tips hieronder. Belangrijke speerpunten van deze cateraar zijn o.a. : Vers en live bereidt met zoveel mogelijk lokale producten uit Gelderland Met een tal van vaste koks die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw event net even wat extra aandacht geven! Dit cateringbedrijf probeert zo vaak te vernieuwen en met de trends mee te gaan. Eten en drinken is hierbij een feest! Zo hebben wij een tal van foodtrucks, Orfy's, smokers, een braai en een steenoven.